колеги помагаите АЛФА 146 ti предлагат ми двата модела пробвах колата и с двата (на двете фирми) с MAPKOто сякаш е по добре но лампата на таблото не угасва а с HUCOто лампата гасне и святка понякога , но колата се държи странно - придарпва при рязко подаване на газ от ниски обороти парво заглъхва и тогава се изстрелва !!! Някои има ли идея и двата ли са боклуци или има и други болки бегачката ???
Известие
Collapse
No announcement yet.
дебитомер "HUKO" или "MAPKO"
Collapse
X
-
писна ми от ментаци , за таз капризна палавница или наи доброто или нищо ДНЕС си поръчах нов BOSCH във вторник ще е на колата и ще разказвам BOSCH - 133 лв MAPKO - 175 лв с отстапкако стаа тука ще се чуе във вторник
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеписна ми от ментаци , за таз капризна палавница или наи доброто или нищо ДНЕС си поръчах нов BOSCH във вторник ще е на колата и ще разказвам BOSCH - 133 лв MAPKO - 175 лв с отстапкако стаа тука ще се чуе във вторник
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
такааа сложих новия дебитомер BOSCH още пред магазина запалих колата и угаснаха лампи колата варви прилично не придарпва не си мени оборотите сякаш е нова кола . Сега следва диагностика да видим има ли нещо скрито и да се пускаме спокоино с рацерите146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеИ вземи отиди на диагностика,защото лампата няма как да свети от прецакан дебиломер
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеИ вземи отиди на диагностика,защото лампата няма как да свети от прецакан дебиломер--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
ОК щом казвате професориАз лично съм виждал много коли с преебан дебитомер и на никоя не и светеше лампата,включително и моята лична кола
Last edited by Mury; d.m.y г., 19:40.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
С Хюкото съм имал проблеми...не се разбра с моята.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеОК щом казвате професориАз лично съм виждал много коли с преебан дебитомер и на никоя не и светеше лампата,включително и моята лична кола
ти си го написал ДУШАТА дето е крие между пластмасите и ламарините ни прави номерца защото в момента в които сложих новия BOSCH след това запалих "нов" автомобил (както съм писъл по горе - не си колебае оборотите не свети лампата на ИНЖ. не пуши черно кат я срачкам на регулатор) а и разхода ми падна осезателно
така че ПАЛАВИ ИТАЛИАНКИ
ПОЗДРАВИ и без лоши чуства146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеписна ми от ментаци , за таз капризна палавница или наи доброто или нищо ДНЕС си поръчах нов BOSCH във вторник ще е на колата и ще разказвам BOSCH - 133 лв MAPKO - 175 лв с отстапкако стаа тука ще се чуе във вторник
146 1.6 TS 01.97
Comment
-
Първоначално публикувано от Ferno Покажи съобщение111 са скъп дебитомери...и пак не ти е висока цената!146 1.6 TS 01.97
Comment
Comment